هر کدام از شهرهای اروپا به چه غذایی شهرت دارند؟ + معرفی رستوران

هر کدام از شهرهای اروپا به چه غذایی شهرت دارند؟ + معرفی رستوران

هر شهر در اروپا، با فرهنگ غنی و تاریخ طولانی خود، غذاهای منحصربه‌فردی را به جهان معرفی کرده است. این غذاها پنجره‌ای به‌سوی آداب‌ورسوم، آب‌وهوا و مواد اولیه‌ای هستند که در آن منطقه یافت می‌شوند. برخی از شهرهای زیبای اروپا و غذای معروف آن را در ادامه معرفی می‌کنیم.

پاریس: بوف بورگیگن، مروارید آشپزی فرانسه

کمتر غذایی است که مانند بوف بورگیگن، تصویری از آشپزی خانگی فرانسه را در ذهن تداعی کند. این خورشت خوش‌طعم که معمولا با تکه‌هایی از نان باگت تازه سرو می‌شود، تجسمی از یک غذای روستایی فرانسوی اصیل است. استفاده از مواد اولیه باکیفیت و پخت آرام و دقیق، رمز خوشمزگی این غذاست.

شما می‌توانید در یک سفر ترکیبی به اروپا و بازدید از چند شهر از جمله پاریس، این غذای معروف را در رستوران Au Bourguignon du Marais نوش جان کنید. می‌توانید هزینه‌های سفر ترکیبی به اروپا را در صفحه قیمت تور ترکیبی اروپا ببینید.

برلین: کاری ورست، ملکه سوسیس‌های آلمان

آلمانی‌ها علاقه وافری به انواع سوسیس و کالباس دارند و تنوع بسیار زیادی از این محصولات در کشورشان تولید می‌شود. یکی از محبوب‌ترین انواع سوسیس در آلمان، براتوورست است. این سوسیس‌های خوش‌طعم که از قرن چهاردهم میلادی سابقه دارند، با گوشت خرد شده و مخلوطی از حدود ۴۰ نوع ادویه تهیه می‌شوند و معمولا کبابی یا سرخ شده سرو می‌شوند.

اما بدون شک، محبوب‌ترین نوع براتوورست، کاری ورست است. این غذای خوشمزه که امروزه به نماد غذاهای خیابانی آلمان تبدیل شده، در سال ۱۹۴۹ میلادی به‌طور اتفاقی اختراع شد. یک زن برلینی با ترکیب سس کچاپ و پودر کاری که از سربازان انگلیسی مستقر در شهر پس از جنگ جهانی دوم به‌دست آورده بود، این سس لذیذ را ایجاد کرد. امروزه سالانه بیش از ۸۰۰ میلیون کاری ورست در سراسر آلمان فروخته می‌شود که نشان‌دهنده محبوبیت بی‌نظیر این غذا در میان آلمانی‌ها است.

اگر به‌دنبال تجربه طعم بی‌نظیر از این غذای معروف هستید، حتما به رستوران Curry 36 برلین سر بزنید.

آمستردام: پوفرتس، شیرینی محبوب هلندی

پوفرتس، این شیرینی کوچک و دوست‌داشتنی، ریشه در سنت‌های پخت کاتولیک دارد. گفته می‌شود کشیش‌های کاتولیک در گذشته برای یافتن جایگزینی خوشمزه‌تر برای نان مقدس، دست به آزمایش‌های مختلفی زده‌اند و در نهایت به پوفرتس رسیده‌اند.

پوفرتس در واقع نوعی پنکیک کوچک است که از آرد گندم‌سیاه و مخمر تهیه می‌شود. این خمیر نازک و خوش‌طعم در قالب‌های مخصوصی که شباهت زیادی به قالب وافل دارند، پخته می‌شود. پوفرتس‌های تازه و داغ را معمولا با پودر قند، کره، شربت ادوکات هلندی سرو می‌کنند. البته، برخی افراد نیز پوفرتس را به‌صورت شور همراه با پنیر گودا ترجیح می‌دهند. Poffertjes Albert Cuyp ، مکانی مناسب در آمستردام برای چشیدن طعم اصیل این شیرینی است.

زوریخ: فوندو؛ میراث خوشمزه سوئیس

کدام سفری به سوئیس بدون لذت‌بردن از یک وعده فوندو در کنار منظره کوه‌های برفی کامل می‌شود؟ این غذای خوشمزه که در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ میلادی محبوبیت جهانی پیدا کرد، در سوئیس بسیار فراتر از یک مد زودگذر است و به بخشی جدایی‌ناپذیر از هویت ملی این کشور تبدیل شده است. باتوجه‌به شهرت سوئیس در زمینه تولید پنیر و شکلات، جای تعجبی ندارد که فوندو با پنیرهای آب‌شده و طعم غنی‌اش، یکی از ستون‌های اصلی فرهنگ غذایی این کشور باشد.

برای کمک به هضم بهتر این مقدار پنیر، مردم محلی توصیه می‌کنند که فوندو را با چای سیاه میل کنند. برای تجربه اصیل و ناب فوندو، غذای معروف سوییسی رستوران Swiss Chuchi در زوریخ بهترین انتخاب است.

وین: پالاتشینکن؛ کرپ اتریشی با طعمی متفاوت

پالاتشینکن، نسخه اتریشی کرپ فرانسوی، یک شیرینی یا دسر خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. برخلاف خمیر کرپ فرانسوی که نیاز به استراحت چندساعته دارد، خمیر پالاتشینکن باید بلافاصله پس از آماده‌شدن استفاده شود. این خمیر نازک را در یک تابه بسیار داغ می‌ریزند و با یک حرکت سریع و ظریف برمی‌گردانند.

پالاتشینکن‌ها را می‌توان با انواع مختلفی از مواد پرکننده شیرین یا شور همراه کرد. مربای زردآلو و توت، پودر قند و نوتلا از محبوب‌ترین مواد پرکننده برای پالاتشینکن هستند. بااین‌حال، برخلاف کرپ فرانسوی که معمولا تا می‌شود، پالاتشینکن‌ها پس از پر شدن، رول می‌شوند. اگر به‌دنبال یک تجربه فراموش‌نشدنی از این غذای معروف هستید، به Café Demel در وین سر بزنید.

آتن: سوولاکی، پادشاه غذاهای خیابانی یونان

سوولاکی، یکی از محبوب‌ترین و شناخته‌شده‌ترین غذاهای خیابانی یونان است که در انواع مختلفی سرو می‌شود. نام سوولاکی از کلمه سوولا به معنای سیخ گرفته شده است. این غذا شامل تکه‌های گوشت یا ماهی است که به‌صورت مکعبی برش داده شده و روی سیخ‌های بامبو کباب می‌شود.

سوولاکی کاستاس یکی از مکان‌هایی است که به‌خاطر سرو غذای معروف سوولاکی در آتن شهرت دارد. این رستوران با استفاده از مواد اولیه تازه و روش‌های سنتی پخت، طعم اصیل سوولاکی یونانی را به مشتریان ارائه می‌دهد.

مادرید: پائلا؛ نگینی در تاج غذاهای اسپانیایی

پائلا، این غذای خوش‌طعم و رنگارنگ، ریشه در منطقه والنسیای اسپانیا دارد و به یکی از نمادین‌ترین غذاهای این کشور تبدیل شده است. نام پائلا از ماهیتابه پهن و کم عمقی گرفته شده که این غذا در آن طبخ می‌شود. ترکیبی از برنج دانه کوتاه، آب مرغ یا ماهی، شافران (زعفران)، سبزیجات و انواع گوشت یا دریایی، پائلا را به یک وعده‌غذایی کامل و لذیذ تبدیل می‌کند.

شافران، این طلای سرخ، رنگ زرد طلایی زیبایی به پائلا می‌بخشد و عطروطعم بی‌نظیری به آن می‌افزاید. به‌طور سنتی، پائلا با مرغ یا خرگوش سرو می‌شود اما امروزه انواع مختلفی از پائلا با گوشت‌های دیگر یا حتی بدون گوشت تهیه می‌شود. برای صرف این غذای معروف، پیشنهاد ما رستوران La Paella de la Reina در مادرید است.

جمع‌بندی

جهان یک فرش گسترده از لذت‌های آشپزی است که هر منطقه طعم‌ها و سنت‌های منحصربه‌فرد خود را ارائه می‌دهد. بنابراین، دفعه بعد که سفر می‌کنید، مطمئن شوید که فراتر از بازدید از جاذبه‌های گردشگری بروید و یک ماجراجویی آشپزی را برای چشیدن طعم غذای معروف هر شهری آغاز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *